Selam Bahara Yolculuk İskilip'te seyircisiyle buluştu


ÇORUM (CİHAN)- 13 Mart'ta vizyona giren, yılın en iddialı yapımlarından "Selam Bahara Yolculuk" İskilip'te yoğun ilgi görüyor.
İlçede sinema salonu bulunmadığı, kamuya ait okulların ve düğün salonlarının kullanımına izin verilmediğ için Özel Ebusssud Efendi Erkek Öğrenci Yurdu konferans salonu kiralanarak Ege-İzmir Film ve Sinema Organizasyonu sayesinde izleyiciyle buluşan filmi iki günde yaklaşık 1200 kişi izledi.

Filmi çok beğendiğini belirten Mehmet Bodur isimli izleyici, "Gözyaşlarımı tutamadım. Vatanından, yurdundan, ailesinden fedakarlık yaparak ellerinde sadece bir valizle dönmek için değil yaşatmak için yeni tohumlar atmak için giden gönüllü kardeşlerimize kendi hayatlarını hiçe sayarak dünyanın dört bir yanına giden öğretmen arkadaşlara buradan dualarımızı yolluyoruz. Film, gönül mesajının nerelere kadar ulaştığının bir göstergesidir. Bu sevgi mesajı bütün dünyaya nasıl ulaşıyor, nasıl oluyor bunları görüyoruz." şeklinde konuştu.

Senaryosu yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye'de gerçekleşen Selam Bahara Yolculuk gönül kahramanlarının hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı filmin başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mıktıbek Apazov, Mert Yavuzcan, Merve Sevi ve Egemberdi Bekboliev gibi ünlü isimler yer alıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Selam Bahara Yolculuk İskilip'te seyircisiyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER