Selam Bahara Yolculuk filmi için Eskişehir'de özel gala yapıldı

Selam Bahara Yolculuk filmi için Eskişehir'de özel gala yapıldı

ESKİŞEHİR (CİHAN)- Türkiye'den Kırgızistan'a gidip yepyeni, umut dolu bir hikaye yazmak isteyen bir öğretmenin yaşadığı zorlukları ve bu süreç boyunca iç içe geçen hayatları konu alan 'Selam Bahara Yolculuk' filmi için Eskişehir'de özel gala yapıldı.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı filmin galasına başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Gürol Güngör ve Mert Yavuzcan katıldı. Filmle ilgili duygularını dile getiren oyuncular, ardından izleyicilerle sinema salonunda topluca 'selfie' yaptı. Filmin ana karakteri 'İsmail' öğretmen ile birlikte aynı kazada yaralanan çalışma arkadaşı İsmail öğretmen ile eski devlet bakanlarından Yaşar Dedelek de filmi izleyenler arasındaydı. Duygulu anların yaşandığı film sonrası oyuncular izleyicilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Filmde öğretmen İsmail'in eşi rolündeki Sevgi karakterini canlandıran oyuncu Aslıhan Güner, "Filmde benim oynadığım sahneler duygu olarak ağırdır. O sahneleri çekerken yaşayarak oynadım. Her sahnede çok ağladım. Benim için her sahnenin ayrı anlamı vardır." diye konuştu.

"MEKTUP SAHNESİNİ 7/8 KEZ ÇEKTİK HEPSİNDE AĞLADIM"

İlk kez bir filmde anne rolünü üstlendiğini kaydeden Güner, "Bir anne evladında bu kadar uzun süre ayrı kalırsa nasıl hissedebilir. Özellikle o mektup sahnesinde o kadar dağılmamın sebebi buydu. Evet çocuğum yok ama orada kendi içinde yakaladığım bazı teknik şeyler vardı. Onunla birlikte o sahneyi 7-8 defa çekilmesinde rağmen ben 7-8 defa hüngür hüngür ağladım." ifadesini kullandı.

Filmdeki ana karakterlerinden İsmail öğretmeni canlandıran Gürol Güngör ise "Filmi çekerken zorluk çektik. Bunlar çok hoş ve güzel zorluklardı. Güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum." dedi.

Olayın kahramanı İsmail öğretmenin çalışma arkadaşı olan İsmail öğretmen ise o günleri duygu dolu sözlerle anlattı. İsmail Öğretmen, "Ben filmde de izlediğiniz gibi şehit olan o İsmail kardeşimizle birlikteydim. Aynı kaza da ben de vardım ve yaralandım. Ama ben şehit olamadım. Orada çok güzel faaliyetler yaptık. Güzel nesiller yetiştirdik. 22 yıl oldu oradan geri döneli." ifadesini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Selam Bahara Yolculuk filmi için Eskişehir'de özel gala... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER