Selam Bahara Yolculuk Filmi için Havza'dan Merzifon'a akın ettiler


SAMSUN (CİHAN)- Samsun'un Havza ilçesinde 150 kişilik grup dünyanın değişik ülkelerindeki Türk okullarında görevli fedekâr öğretmenlerin hikâyesini anlatan 'Selam Bahara Yolculuk' filmine gitmek için özel araç ve servisler ile konvoy halinde Amasya'nın Merzifon ilçesinde bulunan sinemaya gitti. Havza ilçesinde sinema bulunmadığı için çevre ilçeye akın eden sinema severler salonu doldurdu. Yer bulamayanlar ise sinema merdivenlerinde filmi izledi.

'Selam Bahara Yolculuk' filmi, gösterime girdiği andan itibaren tüm seanslarında yoğun ilgi gördüğü ve izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Filmi izleyen vatandaşlar tam not verdi. Filmi güzel bulduğunu belirten Mehmet Öztürk, "Filmi çok ve beğendim ve filmden çok etkilendim. Çok güzel hoş bir filmdi. Ben de bir öğretmen olduğum için daha çok duygulandım duygularımıza hakim olmak elde değil. İzlemeyi herkese tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Filmi izlemeye gelen Aysel Öksüz ise "Film beklentilerimizin çok çok üstünde çıktı. Kendi hayatlarını hiçe sayarak dünyanın dört bir yanına giden öğretmen arkadaşlara buradan selam olsun. Bu sevgi mesajı bütün dünyaya nasıl ulaşıyor, nasıl oluyor, bunları görüyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Selam Bahara Yolculuk Filmi için Havza'dan Merzifon'a akın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER