Şehitler için Kur'an tilaveti ve dua programı düzenlendi

Şehitler için Kur'an tilaveti ve dua programı düzenlendi

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Bafra Şubesi tüm şehitler için Bafra Büyük Camii'de Kur'an tilaveti ve dua programı düzenledi.

Programda Bafra din görevlilerinin okuduğu Kur'an ve dualarla şehitler anıldı. Bafra Kapalı Cezaevi Vaizi Şaban Uzan da programda şehitlik üzerine kısa bir sohbet yaptı.
Mevlit sonrası bir açıklama yapan Türkav Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol, "Bafra halkı programa katılarak şehitlerini unutmadığını, terörle mücadelede asker ve polisimizin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu başta terör belası herkesi olduğu gibi kamu çalışanlarını da olumsuz etkilemiştir. Bizler, 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' anlayışı ile Atatürk'ümüzün ilkelerine, Başbuğumuzun ülkülerine sevdalıyız." dedi.

Programa MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Bafra İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Acar, Bafra Şehit Aileleri Ve Gazileri Derneği Genel Sekreteri Hakan Keser, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehitler için Kur'an tilaveti ve dua programı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER