Şehit polis memurunun Kocaeli'ndeki evine ateş düştü

Şehit polis memurunun Kocaeli'ndeki evine ateş düştü

Eskişehir Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken, geçici görevle geldiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 20 gün önce çatışmada ağır yaralanan polis memuru Mustafa Yavaş(42), tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. Acı haber, Yavaş'ın baba ocağı Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Hisareyn Mahallesi'ne ulaştı.

Ahmet ve Şazime Yavaş çiftinin acı haberi aldıktan sonra bulundukları Eskişehir'den Ankara'ya hareket ettiği öğrenildi. Hisareyn Mahallesi 1 Mart Sokak üzerindeki evde abla Aynur Unutur taziyeleri kabul etti. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ailenin evine giderek acılarını paylaştı, taziye dileklerinde bulundu. Şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Kapıda bir ambulans hazır bekletildi.

Evli ve 2'si kız 3 çocuk babası Yavaş'ın eşinin de polis olduğu öğrenildi. Kaymakam Yazıcı, taziye dileğinde bulunduktan sonra evden ayrılırken gazetecilere açıklama yaptı. Yazıcı, şunları kaydetti: "Hepimizin başı sağ olsun. Şehidimiz Mustafa Yavaş bundan yaklaşık 20 gün önce Hakkari Yüksekova'da girilen çatışmada ağır yaralanıyor. O tarihten itibaren GATA'da tedavi görüyordu. Maalesef bugün şehit oluyor. Üzgünüz. Ailesine bir ziyaret yaptık. Acılarını paylaştık."

Yavaş'ın naaşının yarın, Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda yapılacak törenin ardından, baba evinin bulunduğu Kocaeli ili Gölcük ilçesi Hisareyn'e getirileceği, burada Hisareyn Merkez Camii'nde ikindi vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Hisareyn Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis memurunun Kocaeli'ndeki evine ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER