Şehit polis ailesinin evine ateş düştü


Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Özel Harekat polis memuru 25 yaşındaki Cebrail Aksöz'ün İzmir'de yaşayan ailesinin evine ateş düştü. Cebrail Aksöz'ün şehadet haberini alan dayı Selami Çankaya, "Önce Meclis'teki teröristleri temizleyin." dedi.

PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 3 polis yaralandı, polis memuru Cebrail Aksöz şehit oldu. Aksöz'ün şehit olduğu haberini, meslektaşları Buca ilçesi 181/6 sokakta yaşayan ailesine verdi. Yetkililer tarafından şehit haberini alan aile yakınları, evleri ve mahallerini Türk bayraklarıyla donattı. Şehidin üç gün önce Diyarbakır'ın Sur ilçesinden görev için Mardin'in Nusaybin ilçesine gittiği öğrenildi.

Yeğeninin Bingöl'den geçici görev olarak Sur'a gittiğini, üç gün öncede Mardin'in Nusaybin ilçesine gittiğini anlatan şehidin dayısı Süleyman Çankaya, "Vatan sağolsun yapacak bir şey yok. Dışarıdaki dağdaki terörist sorun değil ki Meclis'teki teröristleri temizlemek lazım." diye konuştu.

Çankaya, "Bir buçuk ay önce Sur'a gitmişti, 3-4 gün önce de Nusaybin'de görevlendirildi. Dayı hakkını helal et demişti." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polis ailesinin evine ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER