Şehit annesine acı haber misafir olduğu evde verildi


Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce şehit edilen Özel Hareket Polisi Buhari Ağçelik'in Malatya'daki baba ocağına ateş düştü. Görevliler, şehit annesine acı haberi misafirlikte bulunduğu evde verdi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Özel Harekat Polis Memuru Buhari Ağçelik'in acı haberi Malatya'da ailesine iletildi. Sağlık görevlileri ile birlikte Bostanbaşı Mahallesi'ndeki evine gelen Özel Harekat polisleri, burada kimseyi bulamayınca şehidin kardeşi Nasuhi Ağçelik'in çalıştığı markete gitti. Burada acı haberi alan Nasuhi Ağçelik, gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin annesinin ise misafirlikte olduğu öğrenildi. Güvenlik görevlileri daha sonra sağlık görevlileri ile birlikte Bentbaşı Mahallesi'ne geçerek, burada misafirlikte bulunan anneye acı haberi ulaştırdı. Oğlunun şehit olduğu haberi üzerine fenalaşan anne, ambulans ile devlet hastanesine kaldırıldı. Şehit polisin henüz 1 aylık evli olduğu öğrenildi.

Bingöl'de görevli olduğu ve geçici olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görevlendirildiği belirtilen şehit polis Buhari Ağçelik'in cenazesinin Diyarbakır'daki törenin ardından memleketi Malatya'ya gönderileceği ifade edildi. Anne ve kardeşi tören için Diyarbakır'a doğru yola çıktı. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit annesine acı haber misafir olduğu evde verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER