Schwarzenegger ameliyat oldu

Açık kalp ameliyatı geçiren 70 yaşındaki Arnold Schwarzenegger'in durumu iyi

SHABER3.COM

'Terminatör' film serisiyle sinemaseverlerin beğenisini kazanan Arnold Schwarzenegger açık kalp ameliyatı geçirdi. Schwarzenegger'ın menajeri tarafından yapılan açıklamada, 70 yaşındaki Hollywood yıldızının operasyondan sonra durumunun stabil olduğu belirtildi. Açıklamada, konjenital kalp defekti nedeniyle 1997'de yerleştirilen pulmoner valfı değiştirmek için yapılan operasyonun başarılı geçtiği bilgisine yer verildi.

'İLK SÖZÜ GERİ DÖNDÜM'

Oynadığı filmlerde sıkça kullandığı 'I will be back' (geri döneceğim) repliğiyle bilinen Schwarzenegger'ın, operasyonun ardından hastanedeki ilk sözünün 'geri döndüm' olduğu kaydedildi. 15 yaşında vücut geliştirme sporuna başlayan Arnold Schwarzenegger, bu alanda amatörlere verilen Mr. Universe ödülünü 20 yaşında kazanarak bunu başaran en genç kişi olmuştu.

Ünlü aktör, profesyonel vücut geliştirme alanında verilen Mr. Olympia ödülünü de 7 kez kazanmıştı. Vücut geliştirme kariyerinde ilerlemek için 21 yaşındayken ABD'ye gelen Avusturyalı Schwarzenegger, 23 yaşındayken 'Herkül New York'ta' adlı filmle sinema dünyasına adım attı ve bugüne kadar yaklaşık 50 filmde rol aldı.
<< Önceki Haber Schwarzenegger ameliyat oldu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER