Saygı Öztürk: Şavaş tamtamları çalınıyor, askere “Suriye’ye gir” emri verildi

Saygı Öztürk: Şavaş tamtamları çalınıyor, askere “Suriye’ye gir” emri verildi

Suriye yönetimine karşı ayaklanmaları, direnmeleri için o ülke vatandaşlarını kışkırtan, durum tersine dönünce ülkemize gelmelerini isteyenlerin hesapları yine tutmadı. O hâlâ bir hafta içinde Suriye rejiminin çökeceğini, ülkemizde sanki 90 bin cami yokmuş gibi Şam’da bulunan Emeviye Camii’nde cuma namazı kılmaya hevesleniyor. İşte bugün yaşanan ve giderek ülkemizi de içine alan tehdidin baş sorumluları arasında yöneticilerimiz bulunuyor.
Şimdi yine “kırmızı çizgi” zamanı… Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye yönetiminin boşalttığı yerlerde Kürt Devleti kurulmasına izin verilmeyeceğini, bu durumun “kırmızı çizgimiz” olduğunu belirtiyor. Yani “savaş nedeni” sayıyor. Cumhurbaşkanının “savaş nedeni” saydığı gelişmelerin sorumlusu kim? Bu işler nasıl buralara geldi?
“Analar ağlamasın” diye diye, ülkemizin Güneydoğusu’nu adeta terör örgütü ve yandaşlarına teslim edenler, askeri karakolundan, birliğinden çıkamaz hale getirenler, “alan hakimiyeti”nin terör örgütünün eline geçmesini sağlayanlar, ülkemizi şimdi savaşa sürüklemek istiyorlar. Savaş tamtamları çalınıyor.

(...)

<< Önceki Haber Saygı Öztürk: Şavaş tamtamları çalınıyor, askere... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER