Sarımsaklı Devrim: Zigavus Şampuan

Yoğun saç dökülmesine karşı Alman bilim insanlarıyla başarılı bir çalışma yürüten Zigavus Pharma, 2007 yılında kokusuz sarımsaklı şampuanı üretti.

Sarımsaklı Devrim: Zigavus Şampuan

Modern çağın olmazsa olmazı stres ve hava kirliliği, maalesef saçlarımızı olumsuz etkilemekte. Hele bir de yeterli beslenmek için fazla vakti olmayanlardansanız saç dökülmesi kaçınılmaz oluyor. Saçlarınızın dökülmesine yol açan faktörler bununla da sınırlı değil elbette. Hormonal rahatsızlıklar, mevsim geçişleri, genetik yatkınlık, kimyasal ve ısıl işlemler de güzel saçlarımıza veda etmemize sebep olan başlıca etkenlerden. Neyse ki Zigavus bu sorundan kurtulmamız ve saçlarımızın sağlığını uzun yıllar korumamız için Alman bilim insanlarıyla el ele vererek hızlı ve kalıcı çözümleri siz değerli kullanıcılarıyla buluşturdu. Bunu yaparken de yararları herkes tarafından bilinen fakat ağır kokusundan dolayı tercih edilmeyen mucizevi sarımsak ekstresini kullandı. Kokusundan arındırdı, yüksek teknolojilerle harmanladı, dermatolojik/alerjik/mikrobiyolojik testlerini Avrupa'nın en saygın laboratuvarlarında yaptırdı ve %87,5 oranında kullanıcı memnuniyetiyle sonuçlandırdı. 2007 yılından bu yana saçlarınızı arındırıyor, koruyor ve eski sağlığına kavuşturuyor. Üstelik yalnızca Türkiye'de değil, Avrupa'nın pek çok ülkesinde ve Türki cumhuriyetlerde.



Zigavus Sarımsaklı Şampuan, düzenli kullanım durumunda yoğun dökülmeyi durdurur. Sarımsak özünde yer alan sayısız vitamin, mineral ve amino asit sayesinde saçlarda yalnızca anlık dolgunlaştırma yerine kalıcı iyileşme sağlar. Saç derisindeki tahrişi sona erdirir ve kan dolaşımını hızlandırır. Kepek oluşumunu engeller. Saçlarınızı bir film tabakayla kaplayarak ultraviyole ışınlarının ve diğer serbest radikallerin hasarından korur. Saçlar için mükemmel bir besleyicidir. Saçkıran tedavisi için iyi bir destektir. Saç ekimi yaptırmış insanlar için de sonuca daha hızlı ulaştıracak bir tercihtir. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde de gönül rahatlığıyla kullanılır ve saç dökülmesini kontrol altına alır. Kullanmaya başladığınız tarihi izleyen 2 hafta içerisinde saçlarınızdaki belirgin canlanmayı görürsünüz.

Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel Marka 

Zigavus Günlük kullanılan şampuanın yetemediği daha ileri boyutta saç dökülmelerini de ihmal etmedi Zigavus Pharma. Dilerseniz biraz da aşırı saç dökülmesi için özenle formüle edilmiş olan iki serumdan bahsedelim. Serumlar bildiğimiz gibi saç derisinin alt tabakasına kadar iner ve onarmaya kaynağından başlar. Yalnız Capixyl™ Serum'un, klinik testlerle onaylanmış, en yakın rakibinden 3 kat daha etkili olmak gibi bir farkı var. Genetik saç dökülmeleri için mükemmel bir çözüm olan sprey formundaki bu ürün, 2011 yılında Avrupa'da en iyi içerik ödülünün de sahibidir. Enjeksiyon olmaksızın mezoterapi etkisi yaratır. Saç köklerini onarır, zayıflamış hücreleri güçlendirir, dökülen saçların yeniden çıkmasını sağlar. Saç derisinde var olan hasarları iyileştirir. Hızlı ve kalıcı çözüm sunar. Bir diğer aşırı dökülme karşıtı ürün ise yine Zigavus'a ait Isolde Bitkisel Serum. Patentli aktif bileşeniyle saça sağlık ve esneklik kazandırır. Zamanla yavaşlayan hücre yenilenmesini hızlandırır. Zamanla yavaşlayan hücre yenilenmesini hızlandırır. Saçlı deride kan dolaşımının artmasını sağlar. Dökülen saç tellerini büyük ölçüde tekrar çıkarır. Saçların beyazlamasını geciktirir. Phyto Cell Tech™ Malus Domestica adı verilen bu aktif, Avrupa'da 2008 yılının en iyi aktifi ödülünü almıştır.

Bunların yanı sıra, dönemsel olarak kullanabileceğiniz bir Kür Şampuan da mevcut. Aşırı stres/şok, hormon ilacı kullanımı, mevsim geçişi ve benzer sebeplerden artabilen aşırı dökülmeleri Zigavus Kür Şampuan'ı kullanarak kontrol altına almanız mümkün. Mesela 'tinea corporis' dediğimiz mantarın yol açtığı saçkıran hastalığının tedavisi biraz yorucudur ve sonuca ulaşmak zaman alabilir. Kür Şampuan, tam da bu tarz daha özen gösterilmesi gereken durumlar için oldukça memnun kalarak kullanabileceğiniz bir üründür.

Saçlarınıza veda etmeyin, saç dökülmesine veda edin. Saç dökülmesi kabusunuz olmasın. Zigavus saçlarınız için gerekli her şeyi sizlere sunuyor. Eczanelerde bulabilirsiniz.
<< Önceki Haber Sarımsaklı Devrim: Zigavus Şampuan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER