Sarıçam Kepeztepe köyünde kilitli parke yol çalışmaları başladı


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kepeztepe köyüne giderek burada başlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hizmette ayırım yapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Uludağ, daha önce planlandığı gibi Kepeztepe köyünün yollarının yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İlçeye bağlı Kepeztepe köyüne giden ve kısa bir süre önce yapım çalışmalarına başlanan kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, İlyas Sarı ve vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Bilal Uludağ, köydeki bütün yolların büyük bölümünün kilit parke olarak yapılacağını ifade etti.

Uludağ, " Kilit parke döşemesinin yanı sıra bazı yerlere gerektiğinde asfaltta yapılacak. Bu güne kadar ki, hizmetlerimizde kesinlikle ayırım yapmadık. Başladığımız bu çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Bizler hizmet için seçildik ve her zaman da vatandaşımızın yanındayız." dedi.

Bu arada Başkan Bilal Uludağ, köy içinde kendisine eşlik eden vatandaşlarla da sohbet etti. Köy Muhtarı İlyas Sarı ve vatandaşlar, köylerine yapılacak olan yol hizmetinin önemine değinerek, Başkan Uludağ'a teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam Kepeztepe köyünde kilitli parke yol çalışmaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER