Şanlıurfa'da bombalı araç saldırısı

Şanlıurfa Viranşehir'de hakim ve savcı lojmanlarının yakınında PKK'lıler bombalı araçla saldırdı. Saldırıda zabıt katibinin oğlu 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak ve mahalle bekçisi İbrahim Kete şehit oldu, 17 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Viranşehir'de patlama

Yenişehir Mahallesi’ndeki hakim ve savcı lojmanlarının yakınında, bugün saat 20.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların olduğu belirtildi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 


Şanlıurfa'nın Yenişehir Mahallesi'nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında, bugün saat 20.00 sıralarında bombalı araçlı saldırı meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Saldırıda 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak ve lojman enkazından cesedi çıkartılan İbrahim Kete'nin şehit oldu, 17 kişi yaralandı. 

ZABIT KATİBİNİN OĞLU, YAŞAMINI YİTİRDİ 
Saldırının hemen ardından ilçedeki izinli sağlık personelleri, göreve çağrıldı. Yaralılar, ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan babası adliyede zabıt katibi olduğu belirtilen Ahmet Oktay Günak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan bir kişi ise ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi. Patlama nedeniyle işitme kaybı yaşayan kişilere ise sağlık merkezlerinde ayakta müdahale edildi. 

<< Önceki Haber Şanlıurfa'da bombalı araç saldırısı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER