Samsung Galaxy S7 Edge'in tanıtım videosu yayınlandı


Samsung, yeni telefonu Galaxy S7 Edge modeli için tanıtım videosunu yayınladı. Videoda telefonun su geçirmezlik özelliğine vurgu yapılırken, kablosuz hızlı şarj özelliği de ön plana çıkıyor.

Samsung Endonezya tarafından yayınlanan videoda, Endonezyalı okçu Dellie Threesyadinda kapalı alanda antrenman yaparken telefonu hızla şarj oluyor. Bu sırada telefonun kablosuz olarak şarj edildiği görülüyor. Ağaçlık bir alanda antrenmanına devam eden ünlü sporcu, yağmur yağarken elindeki Galaxy S7 telefonunu kullanmaktan çekinmiyor. Ünlü sporcunun kullandığı kavisli ekrana sahip telefonun Galaxy S7 Edge modeline ait olduğu belirtiliyor.

Samsung'un yeni telefonları birçok özelliği kullanıcıya sunacak. Galaxy S7 modelinin kamerasıyla düşük ışık koşullarında dahi kaliteli fotoğraf çekilebileceği belirtiliyor. Bundan dolayı telefonun arka kamerasının diyafram değerinin f/1.7 olacağı tahmin ediliyor. Samsung'un yeni amiral gemisinde kullanacağı hızla şarj olabilen pilinin 3000 mAh kapasiteyle gelmesi bekleniyor.

Telefonun, 2560 x 1440 Megapiksellik Quad HD çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekranı 5.1 inç büyüklüğünde olacak. 4 GB RAM ile gelecek telefon, Samsung'un kendi işlemcisi Exynos 8890 veya Intel'in işlemcisi Snapdragon 820'den güç alacak. USB Type-C kullanan telefon, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle gelecek.

Hollandalı bir web sitesinin yayınladığı bilgilere göre, Galaxy S7 yurtdışında 700 euro (yaklaşık 2310 TL) ve Galaxy S7 Edge ise 800 euro'ya (yaklaşık 2640 TL) satılacak.

Samsung'un Galaxy S7 ve S7 Edge modellerini, İspanya'nın Barselona şehrinde 22 Şubat'ta düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresi'nden (MWC) bir gün önce tanıtması bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber Samsung Galaxy S7 Edge'in tanıtım videosu yayınlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER