"Şampiyonluk kupası gelmeyecek"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçında Vodafone Arena'ya getirilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena'nın duygulandıran tanıtımı

Kupanın Osmanlı maçına gelmeyeceğini söyleyen Orman; "Şampiyonluk kupası Osmanlıspor maçına gelmeyecek. Beşiktaş şampiyon olmamıştır. Biz Osmanlıspor'u yenersek veya berabere kalırsak şampiyon olacağız. Şu anda şampiyon değiliz. Bizim öyle bir talebimiz yok. Ligi Torku Konya maçında bitireceğiz. Konya'ya günü birlik bir seyahat olacak. 19 Mayıs bayram günü de stadımızda kutlama yapacağız." diye konuştu.

"KEŞKE ADAYLAR ÇIKSAYDI"

Beşiktaş'ta yaklaşan seçimde tek başkan adayı olmasını da değerlendiren Orman; "Seçimin demokratik olmasını, adayların çıkmasını isterdim. Fikret Orman olmanın avantajları da var dezavantajları da var. Camiamız Beşiktaş yönetimindeki bana güven gösterdi. En büyük hatalar kendinizi kuvvetli gördüğünüz zamanlarda yapılırmış bunun bilincindeyiz. Tecrübeli bir kadroyuz. İlk gelen yönetimdeki gibi değiliz. Beşiktaş camiası Fikret Orman ve yönetimini tanıyor. Beşiktaş'ta önemli işler başardığımızı düşünüyoruz." dedi.

Kaynak: Hürriyet
<< Önceki Haber "Şampiyonluk kupası gelmeyecek" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER