Samanyolu TV'den yepyeni bir günlük dizi daha

Günlük dizilerde İki Dünya Arasında ile başarılı bir grafik yakalayan Samanyolu TV, Çınarın Gölgesinde adlı yeni dizisiyle sezonu açıyor.

Samanyolu TV'den yepyeni bir günlük dizi daha

Oyuncu kadrosu ağırlıkta genç isimlerden oluşan dizide Pelin Bölükbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Ali Alper Türkan, Sevinç Erol, Esra Yıldıran, Ayşegül Aslan ve Ömer Çaltılı gibi oyuncular yer alıyor.

Hikayesiyle de dikkat çeken dizi, uğradığı bir iftira sonucu ömrünün en güzel yıllarını hapiste geçiren ve hem kocasını, hem çocuklarını, hem de özgürlüğünü kaybeden Çınar adındaki bir kadının, 20 yıllık bir esaretten sonra parçalanmış ailesini yeniden bir araya getirme çabasını konu alıyor.

Dizide Çınar karakterinin, yaşadığı büyük sorunlara rağmen tıpkı ismini aldığı ağaç gibi dimdik durarak, her biri bir yana savrulmuş evlatlarına ana olma mücadelesi özellikle annelerin büyük ilgisini çekecek.

5.000 metre karelik dev bir platonun oluşturulduğu ve ilk bölüm çekimleri için yaklaşık yarım milyon dolarlık bir harcamanın yapıldığı dizinin yeni sezonda oldukça ses getirmesi planlanıyor.

Yapımcılığını Mustafa Bilgiç’in üstlendiği, senaryosunu ise Küçük Gelin ve İki Dünya Arasında dizileriyle tanınan Erkan Çıplak’ın yazdığı Çınarın Gölgesinde, hafta içi her gün saat 19.00’da Samanyolu TV’de ekrana gelecek.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Samanyolu TV'den yepyeni bir günlük dizi daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER