Samanyolu TV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor!

Maden işçilerinin sorunlarına dikkat çeken ve yokluklar içindeki bir kasabayı yeniden yaşanır hale getirmeye çalışan iki kan kardeşin hikayesini anlatan yer aldığı Modern Habil Kabil, Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlarda.

Samanyolu TV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor!

Madencilikle geçimini sağlayan ve yokluklar içindeki bir kasabada, işçilere uygulanan haksızlığa karşı iki kan kardeşin, bir başkaldırıya dönüşen mücadelesini konu alan ekranların yeni dizisi Modern Habil Kabil, Pazartesi akşamı başlıyor.


Başrollerinde Gürkan Günal, Sercan Dede ve Merve Çeltek’in yer aldığı yeni dizinin merakla beklenen ilk bölümünde;

Ertunç ve Musa, bir maden kasabasında büyüyen iki kan kardeştir. İkisi de birbirinden habersiz gönlünü kasabanın en güzel kızı aynı zamanda çalıştıkları madenin sahibinin de kızı olan Elmas’a kaptırmıştır. Ancak Elmas’ın Musa’ya gönül vermesi ve Ertunç’un bunu öğrenmesiyle birlikte kalbine düşen ateş, bu dostluğu tıpkı haset tohumu gibi etkilemeye başlar. 



İki kan kardeş kalplerindeki bu sevdanın yanında, çalışmakta oldukları madenin sorunlarına karşı da birlikte mücadele vermektedir. Maden sahiplerini defalarca uyarmalarına rağmen giderilmeyen güvenlik önlemleri sonunda patlak verir ve madende göçük olur. Musa’nın eniştesi tombik Hasan ve aynı gün düğün yapmaya hazırlanan Selim, göçük altında kalır. Musa, canını tehlikeye atarak büyük bir çaba ile göçükteki yaralıları kurtarmaya çalışırken panik havasının oluştuğu küçük maden kasabasında yaşan göçük büyük sürprizlere gebe olacak bir başlangıcın ilk kıvılcımı olur.



İzleyicilerin büyük bir mücadele örneğine ve iki kan kardeşin içine düştükleri bir sevdaya tanık olacağı Modern Habil Kabil, 14 Eylül Pazartesi günü saat 19.50’de Samanyolu TV’de. 

<< Önceki Haber Samanyolu TV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER