Saldırıya sosyal medyadan büyük tepki

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın evinin önünde uğradığı saldırının ardından sosyal medyada da birçok kişi tepkilerini dile getirdi.

Saldırıya sosyal medyadan büyük tepki

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, evinin önünde fiziksel saldırıya uğradı. Hakan, saldırı sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Saldırı sonrasında birçok ünlü isim de tepkilerini Twitter'da dile getirdi.

İŞTE O TWEET'LERDEN BAZILARI:

Muharrem İNCE: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum, bu saldırı gazete basma, dayak atma, tırnak ve diş sökme, sinek gibi ezme tehditlerinin sonucudur

İrfan Değirmenci: Ahmet Hakan'a saldırı geldiğimiz son nokta! Çok büyük geçmiş olsun

Sedef Kabas: Ahmet Hakan için koruma talebine yanıt yok "Seni sinek gibi ezeriz" diyene soruşturma yok
"Bunlara dayak atacaktın" diyene ihraç yok

Abdülhamit Bilici: Önceki gün STV & BugünTV'ye tivibu sansürü.Dün Hasan Cemal ifade verdi;Doğan grubuna terör soruşturması.Şimdi Ahmet Hakan'a saldırı. Uyan!

Gani Müjde: Demokrasinin katilleri ve "olağan şüpheliler" iş başında...Geçmiş olsun ve bu son olsun @ahmethc #AhmetHakan

Cüneyt Özdemir: Ahmet Hakan'a yönelik saldırı karanlık bir döneme girdiğimizin habercisi. Hepimiz güvercin tedirginliğindeyiz.

Koray Çalışkan: Ölüm tehdidi hakkında "gençler aralarında geyik yapmış diyen" başbakan @ahmethc a saldırıyı da bilgisayar oyunu sanabilir. Değil, faşizm...

Kadri Gürsel: Ahmet Hakan'a yapılan bu alçak saldırıya verilecek en iyi cevap basın ve fikir hürriyetini yılmadan savunmaktır 

Can Dündar: Ahmet Hakan'a geçmiş olsun diyorum. Yakalanacaklar kim olursa olsun,hedef gösterenler,tehdit edenler,emir verenler belli. Son çırpınışları..

Selçuk Dereli: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum

Gülse Birsel: Evinin önünde 3 kişinin saldırısına uğrayan ve hastanede tedavisi süren Ahmet Hakan'a büyük geçmiş olsun. Ne denir ki? Söz bitti artık söz.

Arda Akın: Ahmet Hakan Cem Küçük'ün tehditleri üzerine 17 gün önce avukatı aracılığıyla koruma talep ediyor. İstanbul Emniyeti ise cevap dahi vermiyor!

Emin Çapa: Ahmet Hakan'ı "bunları döveceksin, evini biliyoruz" diye tehdit edenlerin amacı bu insanları tahrik etmekti zaten.

Barış Yarkadaş: Saldırı tüm medyaya gözdağı vermek için yapıldı. Failler bellidir. Alçak saldırıyı kınıyorum.

Emre Kongar: Ahmet Hakan'a saldırı haberi VAHİM! Artık kimsenin can güvenliği yok demektir!

Hakan Şükür: Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırıda bulunulmuş. İddia doğruysa büyük geçmiş olsun.

Levent Gültekin: Eskiden ülkede mafya vardı. Şimdi ülkenin kendisi mafya oldu.

Sinan Oğan: Türkiye'de basına ve basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınıyorum

Faruk Acar: Ahmet Hakan'a yapılan şerefsizliktir, hainliktir. Kişiler bulunur mu emin değilim ama nasılsa Rabbiminde bir hesabı vardır..

Melis Alphan: Bi AKP'li vekil "bizim hatamız bunlara dayak atmamak diyorsa ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı veya başbakanı onu kınamıyorsa neye şaşırıyoruz ki?

Erdoğan Toprak: Medyaya baskı artık fiili şiddete dönüştü.Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyor,kendisine acil şifalar diliyorum

AKP'den saldırıya ilk tepki

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gazetecilere saldırı hiçbir şekilde mazur gösterilemez. Şiddet hiçbir şekilde tasvip edilemez. Şiddet, kayıtsız şartsız reddedilmelidir.

Tüm basın mensuplarına geçmiş olsun diyor, en iyi dileklerimizi iletiyoruz. Gazetecilere yönelik şiddeti mahkum ediyor ve en güçlü şekilde kınıyoruz."




<< Önceki Haber Saldırıya sosyal medyadan büyük tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER