Sakat futbolculardan iyi haber

Yarın Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Sakat futbolculardan iyi haber

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde yarın Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu sabah yaptığı kötü hava şartlarına rağmen kar yağışı altında çalışma ile hazırlıklarını tamamladı.

Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen sarı-lacivertler bu maçta yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele edecek. Kafile Antalya'ya günübirlik gidecek. Sarı-Lacivertli ekip yarın öğle saatlerinde özel bir uçakla Antalya'ya gidecek. Aynı gün Antalya Stadı'nda 20.45'te oynanacak maçın ardından gece İstanbul'a dönecek.

Dünü izin yaparak geçiren sarı-lacivertli takımda gribal enfeksiyon sebebiyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Luis Nani sağlığına kavuştu ve bugünkü antrenmana çıktı.
Adalesinde sakatlığı bulunan Diego ile uzun süredir diz sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Meireles'in de bu hafta takımla çalışmalara başlayabilecekleri açıklandı. Meireles sol dizindeki sakatlığı sebebiyle üç aydır formasından uzak kalmıştı. Bugünkü çalışmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Durumları daha ciddi olan Gökhan Gönül, Ba ve Ertuğrul'un da tedavilerine devam edildi.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:
Fabiano, Şener-Alves-Kadlec-Caner, Mehmet Topuz, Alper (Ozan), Ramazan, Uygar, Nani, Volkan Şen

<< Önceki Haber Sakat futbolculardan iyi haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER