Sahte doktoru, kaymakamın dikkati ele verdi

Sahte doktoru, kaymakamın dikkati ele verdi

Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel'in dikkati Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndaki dolandırıcılığı engelledi. Ünlü Cerrah Profesör Mehmet Öz'ün dönem arkadaşı olduğunu öne süren ve nakdi yardım talebinde bulunan şahsın Ordu, Zonguldak, Antalya ve Balıkesir'de doktor kılığına girerek kadın doğum ameliyatlarına girdiği de ortaya çıktı.

İddiaya göre, Colombia Üniversitesi Başkan Yardımcısı ve ünlü Cerrah Profesör Mehmet Öz'ün dönem arkadaşı olduğunu öne süren Mehmet Özkan D., Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti. Mehmet Özkan D. ziyarette Kaymakam Tuncay Sonel'den ihtiyacı olduğunu gerekçesi ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan kendisine nakdi yardımda bulunulmasını talep etti. Mehmet Özkan D.'nin hareketlerinden şüphelenen Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Kılıç'ı arayarak şahsın GBT'sinin araştırılmasını istedi. GBT ile D.'nin dolandırıcılığı ortaya çıktı. Mehmet Özkan D.'nin yapılan sorgulamasında Ordu, Zonguldak, Antalya ve Balıkesir'de doktor kılığına girerek kadın doğum ameliyatlarına girdiği belirlendi.

D., dolandırıcılık, unvan gaspı ve resmi makamlara yalan beyan vermek suçundan gözaltına alındı.kaymakamin-dikkati-ele-verdi-1933606.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Sahte doktoru, kaymakamın dikkati ele verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER