Uzmanların söyledikleri herkesi ters köşe yaptı

Yediklerimizle kansere davetiye mi çıkarıyoruz? Uzmanlardan şok açıklamalar yaptı. Hem önemli uyarılar, hem de tavsiyeler var..

Uzmanların söyledikleri herkesi ters köşe yaptı

Hastalıklara, mücadelenin yolu sağlıklı beslenmeden geçiyor. Sağlıklı gıda için ayırmadığımız parayı ilaçlara harcıyoruz. Uzmanlar uyarıyor, Ucuz gıda yiyorum derken hastalıklara davetiye çıkarmayın...

Doç. Dr. Oğuz Özdel, "Gıda endüstrisine baktığınızda başka bir şey sunuyor size. Yiyorsunuz. Yani ben size şunu söyleyeyim. Domatesi ısırıyorsunuz. Plastik mi yiyorsunuz domates mi yiyorsunuz belli değil. Karnınız doyuyor mu? Evet doyuyor. Ucuz mu? Evet ucuz. Ne aldım ben bundan hiç bir şey. Ne yediğin belli değil mübarek sen kendine zarar veriyorsun. Her sunulanı niye ucuz diye toplayıp götürüyorsun." diyerek vatandaşa yol gösterdi.

Tavuk eti konusunda uzmanların açıklamaları herkesi ters köşe yapıyor. Yard. Doç. Yavuz Dizdar, "Beyaz et diyor, niye beyaz ki. Tavuğun eti beyaz değil kırmızı eti var tavuğun. Gerçek köy tavuğu bulursanız bunun eti kırmızı. Koyu kırmızı et. Pişme süresi uzun. Siz pilici 3 liraya yiyebilirsiniz kilosunu, 4 liraya. Tavuk olursa bu 15 lira olur olmak zorundadır. Aksi takdirde ilaca para veriyorsunuz." ifadeleriyle bilmediğiniz önemli detayları paylaştı..

'Kasabınızı seçin, marketinizden doğal ürün için ısrarcı olun. Herkesin kendi bakkalına, kendi kasabına, kendi manavına talepkar olmasıyla başlaması gerekiyor." sözleri, uzmanların en önemli tavsiyesinden sadece bir kaçı... 
<< Önceki Haber Uzmanların söyledikleri herkesi ters köşe yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER