Sabah dünyaya rezil oldu

Sabah Gazetesinde Reza Zarrab'ı tutuklayan savcının montajlı fotoğrafı yayınlanınca hem gazete hem de paylaşan isimler alay konusu oldu.

Sabah dünyaya rezil oldu

Reza Zarrab’ın ABD’de tutuklanmasının ardından havuz medyası her zaman yaptığı gibi  "paralel" safsatasına sığınmakta gecikmedi. Yandaş gazete, Savcının Kimse Yok Mu Derneği’nden plaket aldığı iftirasını atmaktan bile çekinmedi.  Oysa kısa sürede bu karenin montajlı olduğu ortaya çıktı.

SABAH'TA YAYINLANAN "MONTAJLI" KARE

FOTOĞRAFON ORİJİNAL HALİ


SAVCI ÖDÜL ALMIŞ AMA BAKIN NEDEN?

Haberde Westchester Şehri Suçla Mücadele Derneği'nin 5 Şubat 2016 tarihinde  Savcı Bharara'ya "Westchester halkının güvenliği için harcadığı emeklerden dolayı ödül verildiği" ifade ediliyor.



SOĞUK DUŞ ETKİSİ YAPTI

Yalan çıkan haberi Sabah yayından kaldırdı, tweetleri sildi. Montajlı fotoğraf ve iftira dolu haberi paylaşan yandaş isimler ise tweetleri silme yarışına girdi.


İşte Reza Zarrab'ı tutuklayan savcı

Westchester Şehri Suçla Mücadele Derneği'nin 5 Şubat 2016 tarihinde Savcı Bharara'ya "Westchester halkının güvenliği için harcadığı emeklerden dolayı ödül verildiği" ifade ediliyor. Savcı Bharara yaptığı konuşmada yolsuzlukla mücadele ve kirli siyasete dikkat çekiyor.

<< Önceki Haber Sabah dünyaya rezil oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER