Rusya'dan Putin''in geldiği gün şaşırtan Türkiye açıklaması!

Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev: 'Vize muafiyeti konusu çok zor. Zira bu konu güvenlik ile ve Türkiye'deki terör olaylarıyla ilgili. Bu risklerin kendi topraklarımıza aktarılmasını istemiyoruz'

Rusya'dan Putin''in geldiği gün  şaşırtan Türkiye açıklaması!

Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilerin soruları cevapladı. Ulyukayev, 'Türkiye-Rusya arasında yeniden bir vize anlaşması olacak mı?' sorusunu, 'Vize muafiyeti konusu çok zor. Zira bu konu güvenlik ile ve Türkiye'deki terör olaylarıyla ilgili. Bu risklerin kendi topraklarımıza aktarılmasını istemiyoruz' şeklinde cevapladı.

Bazı Türk ürünlerinin yakında Rusya'ya geri dönebileceğinin sinyalini de veren Ulyukayev, Rus turistlerin Türkiye'deki harcamalarında ruble kullanması konusundaki görüşmelerin de yeniden başladığını söyledi.

İstanbul'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile dün gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, "(Türk vatandaşları için) vize muafiyeti konusu çok zor. Zira bu konu güvenlik ile ve Türkiye'deki terör olaylarıyla ilgili. Bu risklerin kendi topraklarımıza aktarılmasını istemiyoruz" dedi.
<< Önceki Haber Rusya'dan Putin''in geldiği gün şaşırtan Türkiye... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER