Rusya Dışişleri'nde Türkiye'ye taziye mesajı


Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ankara'da meydana gelen ve 28 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili bir taziye yayınladı. Rusya Dışişleri, "Türk halkına en derin taziyelerimizi iletiyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

Rusya Dışişleri, 'barbarca bir suç' olarak nitelendirilen saldırının hiçbir biçimde haklı bir sebebinin olamayacağını ve bu saldırıyı düzenleyenlerin cezalandırılması gerektiği belirtildi. Rusya Dışişleri Bakanlığı resmi sitesindeki taziye mesajında, "17 Şubat'ta Ankara'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili olarak, Türk halkına en derin taziyelerimizi iletiyoruz. Ölenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bu korkunç saldırıda yaralananların en kısa sürede iyileşmesini diliyoruz. Barbarca işlenen bu suçun hiçbir haklı sebebi olamaz. Bu saldırıyı düzenleyenlerin ve saldırıda yer alanlar yaptıklarının karşılığını bulacaklardır." sözleri yer aldı.

Rusya Dışişleri ayrıca, yaşanan bu terör olayının, uluslararası terörizme karşı bütün devletlerin bir araya gelmesinin zorunlu olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

Ankara'da 17 Şubat'ta yaşanan terör saldırısında 28 kişi hayatını kaybetmiş ve 61 kişi yaralanmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Rusya Dışişleri'nde Türkiye'ye taziye mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER