Rusya'dan Brüksel'deki terör saldırıları için taziye mesajı


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Başbakan Dmitri Medvedev, Belçika'nın başkenti Brüksel'de meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.

Putin, Brüksel'deki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için Belçika Kralı Filip(s) Leopold Lodewijk Maria'ya taziyelerini iletti. Mesajında terör saldırılarını kınayan Putin, "Bu hiçbir bahanesi olmayan barbarca bir suçtur. Bu saldırı, terörizmin sınırları olmadığını ve tüm dünya halkını tehdit ettiğini bize bir kez daha göstermiştir." dedi.

Saldırıda ölenlerin akrabaları ve yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyen Putin, "Bu kötülükle mücadele için en etkili yöntem uluslararası işbirliğidir." sözlerini kullandı.

Mevkidaşı Charles Michel'e taziyede bulunan Medvedev, "Masum sivilleri hedef alan bu barbarca saldırıyı kınıyoruz. Meydana gelen bu olay terör tehdidiyle mücadelede güçlerini birleştirmiş bir uluslararası ortaklığa duyulan ihtiyacı bir kez daha göstermiştir." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Rusya'dan Brüksel'deki terör saldırıları için taziye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER