Rusya'da yaşlı kadını bir yumrukla yere seren genç kameraya yakalandı


Rusya'nın Sızran kentinde bir gencin, yaşlı bir kadını yumrukla yere sermesinin görüntüleri internete düştü. Görüntülerde marketin kasasında bekleyen bir kişi yanındaki yaşlı kadına yumruk atarak yere seriyor. Saldırının etkisiyle yere düşen kadın bayıldı. 4 Eylül'de yaşanan olayın görüntüsünün internete yeni düşmesinin ardından Rusya kamuoyu saldırıya ve mağaza yetkililerinin ilgisiz kalmasına sert tepki gösterdi. Tepkiler üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, zanlıyı yakaladı.
Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının durumun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik güçleri, mağaza yetkililerinin olaya ilgisiz kaldığı gerekçesiyle inceleme başlattıklarını kaydetti.
Saldırıya uğrayan kadın basına yaptığı açıklamada, "Saldırganı tanımıyorum. İlk kez görüyordum. Sadece sepetimi yanına koydum. Cüzdanımı açmaya çalışırken yumruk yedim." dedi.

Saldırganın daha önce de mağazalarda kavga ettiği ve yumruklaştığı iddia edildi. İddiaya göre, genç Sızran kentinde "skandal olaylar çıkaran" birisi olarak tanınıyor. Zanlının eşinden boşandığı ve çocukları için nafaka ödemediği öne sürüldü.
CİHAN
<< Önceki Haber Rusya'da yaşlı kadını bir yumrukla yere seren genç... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER