Rusya'da A Milli Futbol Takımı'nın oyuncularının tamamı testten geçecek


Rusya Milli Futbol Takımı'nın doktoru Eduard Bezuglov, tüm futbolcuların doping testinden geçeceğini açıkladı.

Rus tenisçi Maria Sharapova'nın testlerinde yasaklı madde meldonyum'un çıkmasının ardından gözler diğer Rus sporculara çevrilmişti. Sharapova'nın ardından voleybolcu Aleksandr Markin, artistik buz patenci Yekaterina Bobrova, kısa mesafede sürat patenci Semen Yelistratov ve sürat patenci Pavel Kulijnikov'un tahlillerinde de yasaklı madde meldonyum'a rastlandığı açıklanmıştı.

EURO 2016 Fransa'da sürpriz yaşamak istemeyen Rusya, milli futbolculara 26 Mart'ta Litvanya ile Moskova'da ve 29 Mart'ta Fransa ile Paris'te yapacağı maçlar öncesi doping testi yapacak. Bezuglov, "Bugün milli takım kampa başlıyor. Tüm oyuncular doping testinden geçecek." dedi.

Ayrıca Rusya, Litvanya ve Fransa'dan sonra 1 Haziran'da Çek Cumhuriyeti ve 5 Haziran'da da Hırvatistan ile birer hazırlık maçı oynayacak.

EURO 2016 Fransa için yapılan kura çekimlerinde Rusya, B Grubu'na düşerek İngiltere, Slovakya ve Galler ile eşleşmişti. Rusya, ilk karşılaşmasını 11 Haziran'da Marsilya kentinde İngiltere ile yapacak. 15 Haziran'da Lille kentinde Slovakya ile oynayacak olan Rusya, gruptaki son maçını 20 Haziran'da Galler ile Toulouse kentinde yapacak.

Bilindiği gibi EURO 2016 Fransa, Avrupa Futbol Şampiyonası 10 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa'nın çeşitli kentlerinde yapılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Rusya'da A Milli Futbol Takımı'nın oyuncularının tamamı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER