RTÜK'ten satılık boğaz manzaralı daire

RTÜK'ün, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ihale ilanıyla İstanbul Kanlıca Mahallesi Kartal Yuvası Apartmanı'ndaki iki dairesini satmak üzere ihaleye çıktı. 2014 yılında çıkılan ilk ilanda muhammen bedel 2 milyon 800 bin lira belirlenmişken, bugün çıkılan ihalede 2 milyon 492 bin liraya düştüğü görüldü.

samanyoluhaber.com

Aysel Alp'ın Hürriyet'te yer alan haberine göre, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca 'kapalı teklif' usulüyle satışa çıkarılan dairelerin her biri brüt 178 metrekare büyüklüğünde. 3+1 ve 4+1 özelliğine sahip daireler için ihale, 16 Kasım'da Ankara'da RTÜK hizmet binasında yapılacak.

RTÜK APARTMAN YÖNETİCİSİ OLMUŞTU

RTÜK Üyesi Süleyman Demirkan, "Bu konutların niteliği tartışmalıydı. Sosyal tesis, değil; lojman değil. Ne olduğu belirsizdi. Burası 4 katlı bir apartmandı ve RTÜK apartman yöneticiliği bile yapmak zorunda kalmıştı. Biz de eski Başkan Davut Dursun başkanlığı döneminde kurul kararıyla satılmasına karar vermiştik ama Başkan'ın itirazıyla ihale iptal edilmişti. Şimdi yeniden ihaleye çıkıldı" dedi.
<< Önceki Haber RTÜK'ten satılık boğaz manzaralı daire Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER