Rıza Çalımbay: Güzel bir maç oldu


Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersin İdmanyurdu ile güzel bir maç oynadıkların belirtti.

Çalımbay, Süper Lig Hasan Doğan sezonu 16. haftasında 2 - 1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, güzel bir maç olduğunu kaydetti.

Her iki takımın da galibiyet için oynadığını ifade eden Çalımbay, "Maça başlar başlamaz 1 - 0 yenik başlamak bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Toparlanana kadar biraz sıkıntılar yaşadık, sonra golü bulduk. İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı iyi oynamaya başladık. Onda da 10 kişi kalınca yine büyük bir dezavantaj oldu. Mersin İdmanyurdu hakikaten güzel pozisyonlar yakaladı. Defansımız gerçekten iyi oynadılar. Son saniyede onlar 10 kişi kalınca bize bir avantaj oldu onu iyi değerlendirdik. Her iki takımı da ben tebrik ediyorum. Hiç kimse defansı düşünmedi oyunu çirkinleştirmedi. Güzel bir lig maçı oldu" şeklinde konuştu.

Hedefleri için bu maçın çok önemli olduğunu anlatan Çalımbay, şöyle devam etti: "Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Onuda iyi bir şekilde kapatabilirsek ligini ilk yarısını istediğimiz şekilde kapatmış olacağız. Ben, Mersin takımına da başarılar diliyorum. Devre arasına iyi değerlendirirse geçen yılki havayı yakalayacaklarına inanıyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Rıza Çalımbay: Güzel bir maç oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER