Quaresma'nın cezası belli oldu

Şenol hoca, Trabzon maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Quaresma'ya ağır para cezası vermeyi planlayan yönetime engel oldu.

Quaresma'nın cezası belli oldu

Trabzonspor karşılaşmasının 57’inci dakikasında attığı golle klasını konuşturan Ricardo Quaresma, 60’ta hakem Ali Palabıyık’ın düdüğünü beklemeden serbest atışı kullanınca ikinci sarı karttan kırmızı görüp oyundan atılmıştı. Bu durumun ardından maçtan kopan Siyah- Beyazlılar, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılınca kulübün basın sorumlusu Metin Albayrak, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Quaresma’ya bu hatasından dolayı ceza vereceğiz” demişti. Ancak teknik direktör Şenol Güneş’in, Q17 konusunda yönetime verdiği raporda bu yaptırıma engel olduğu ortaya çıktı.

15 bin euro ödeyecek

Başarılı çalıştırıcının, bu durumla ilgili olarak Siyah-Beyazlı idarecilere, “Normal ceza sistemimizdeki prosedür neyse o işlensin. Quaresma disiplinsizlik yapmadı. Yaptığı sadece
dikkatsiz davranmak... Onun kariyerdeki birinin kesinlikle yapmaması gerekir ama kazanma hırsından dolayı bu tarz şeyler olabiliyor. Maçın ardından kendisiyle konuşup uyarılarda bulundum” dediği öğrenildi. Maç sonrasına yönetimden en az 50 bin Euro’luk bir ceza alması beklenen 31 yaşındaki futbolcu, araya Şenol hocanın girmesi sonrasında kulüp yönetmeliği gereği sadece 15 bin Euro ödeyecek.

Takımdan özür diledi

Bordo-Mavililer’le oynanan karşılaşmanın ardından Ricardo Quaresma, kırmızı kart görüp oyundan atılması sebebiyle soyunma odasında önce teknik ekipten ve sonrasında da takım arkadaşlarından özür diledi.

Kara Kartal'da 'kırmızı' alarm

Süper Lig’de geride kalan sezonda gördüğü kırmızı kartlarla dikkati çeken ve ligin en ‘hırçın’ takımı unvanının sahibi olan Siyah- Beyazlılar, yeni dönemde de açılışı erkenden yaptı! Ligin henüz ikinci haftasındaki maçta Ricardo Quaresma, Trabzonspor karşısında kırmızı kart gördü. Geçen sezon 34 mücadelede 10 kez kızaran takımın, yine bu duruma paralellik göstermesi, taraftarı şimdiden endişelendirdi. Bu gelişme sonrasında Şenol Güneş’in oyuncularına kart konusunda yeniden uyarılarda bulunması bekleniyor.
<< Önceki Haber Quaresma'nın cezası belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER