Prof. Dr. Kumtepe: 13 yılda, tarım ve hayvancılık durma noktasına getirildi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, Iğdır'da seçim çalışmaları esnasında karşılaştığı sıkıntıları kamuoyu ile paylaştı. 13 yıllık AK Parti iktidarında, tarım ve hayvancılığın durma noktasına getirildiğini belirterek, çiftçiler ile hayvan yetiştiricilerinin emeklerinin karşılığını alamaz durumda olduğunu söyledi.

MHP Iğdır adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, ziyaret ettiği yerlerde Iğdırlı hemşehrilerinin ilgisiyle karşılaştı. "Sıkılmadık el, gidilmedik yer bırakmayacağız." diyen Kumtepe, vatandaşlarla birebir görüşmeye, sorun ve talepleri dinlemeye önem verdiklerine dikkat çekti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı konuşmalarda iktidarın Iğdır politikasını sık sık eleştiren Kumtepe, "AKP'nin Iğdır'daki politikası, 'Biz kazanamıyorsak MHP'de kazanamasın' şeklindedir. Bu zihniyet bizi asla kabul etmedi. Bir ötekileştirme politikası yürüttü. Birbirine sevgi ile bakmayan bir toplum oluşturdu. Biz de Iğdır'da, bizi dışlayanlara karşı tek yumruk olduk. MHP, halkın bütünleştiği partidir. Halk da MHP'nin yanında yer alıyor." diye konuştu.

"Iğdır mikroklima iklimin ve verimli toprakların olduğu bir iklime sahiptir. Bu sebeple tarımın ve hayvancılık temel geçim kaynakları arasında yer alıyor." diyen Prof. Dr. Kumtepe, "Fakat 13 yılda hem tarım hem de hayvanlık durma noktasına getirildi. Çiftçilerimiz, hayvan yetiştiricilerimiz emeklerinin karşılığını alamaz oldular. Hayvanı bile ithal eden bu zihniyet, vatandaşlarımıza adeta diz çöktürdü. Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında tüm vatandaşlarımız huzurlu bir gelecek bekliyor." ifadelerini kullandı.

Partilerine büyük bir teveccüh olduğunu anlatan Kumtepe, "Bu da bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor. MHP'nin 1 Kasım'da tek seçenek olduğunu tüm vatandaşlarımızda duyuyoruz. Bu da bize güç veriyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Prof. Dr. Kumtepe: 13 yılda, tarım ve hayvancılık durma... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER