Sarıgül'ün adaylığında sürpriz gelişme

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Mustafa Sarıgül, yarın CHP'li yöneticilerle biraraya gelecek.

Sarıgül'ün adaylığında sürpriz gelişme

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulan Mustafa Sarıgül, yarın CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile biraraya gelecek. Yarın İstanbul'a gidecek olan CHP Genel Başkan Yardıcmsı Adnan Keskin'in İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret edeceği öğrenildi. Görüşme Mustafa Sarıgül'ün 9 Kasım'da Ankara’da olacağını açıklamasından sonra basına yansıdı.

Sarıgül açıklamasında "Çok değerli ve eski bir misafirimizi, bir çınar ağacını Perşembe günü saat 12.00'de karşılayacağız. Türkiye Değişim Hareketi'ne yakışan bir karşılama olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Sarıgül'ün durumu pazar günü yapılacak kritik parti meclisi toplantısının ardından netleşecek.

"PAZAR GÜNÜ HERKES ANKARA'DAN ÇIKACAK GÜZEL BİR HABERİ BEKLEYECEK" 

Sarıgül, "Ayın 9'u (Kasım) çok önemli bir gün. 9 Kasım'da inşalllah Ankara'da olacağız. Bu Perşembe günü hepinizi Esentepe'de bekliyorum. Çok değerli ve eski bir misafirimizi, bir çınar ağacını perşembe günü saat 12.00'da karşılayacağız. Türkiye Değişim Hareketi'ne yakışan bir karşılama olacak. O karşılamayı ben 1974 yılında kendisiyle birlikte yapmıştım. 1977 yılında ve 1987 yılında milletvekili olarak yapmıştım. Daha sonra pazar günü saat 11.00'da herke televizyonları başında Ankara'dan çıkacak olan çok güzel bir haberi bekleyecek. O haberle ilgili olarak da biz önümüzdeki günlerde karar verip tekrar Ata'mızı ziyarete Anıtkabir'e hep beraber gideceğiz" diye konuşmuştuç 
<< Önceki Haber Sarıgül'ün adaylığında sürpriz gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER