Melih Gökçek'ten bomba iddia!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir TV yayınında çarpıcı iddialarda bulundu.

Melih Gökçek'ten bomba iddia!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına katılan Melih Gökçek, Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi, dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebileceğini ileri sürdü. Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ileri süren Gökçek, şu iddialarda bulundu:

''SES GETİRECEK SUİKAST YAPABİLİRLER

Bu aşamayı başaramayınca bu güçlerin uyguladığı metod, suikastlar yapmak. Tercih sırasını nasıl yaparlar onu bilemiyorum. Ama birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek de olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığı kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.

BENİ VURURLARSA KİMSE SOKAĞA DÖKÜLMESİN

Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin. Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir.

ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI ÇIKARABİLİRLER

Türkiye'de şu anda PKK ve Türk-Kürt meselesi ortadan kalkıyor. Türkiye'de iç çatışma çıkarabilecek tek bir ihtimal var. O da Alevi-Sünni çatışması…Ve bunu körükleyecekler. Alevi ve Sünni et-kemik gibidir. Alevi-Sünni ayrımı yapan vatan hainidir. Bütün mesele Alevi-Sünni'yi birbirine düşürmektir.''

Gökçek, Ünlü sanatçı Mehmet Ali Alabora hakkında, "Gezi Parkı olaylarının bir numaralı aktörüdür" dedi. Faiz lobisiyle ilgili konuşan Gökçek, "faiz lobisinin cezasını doğrudan doğruya vatandaş çekiyor" şeklinde konuştu. İşte Gökçek'in o tartışma oluşturacak sözleri; "Bak Mehmet Ali Alabora sen Türkiye'de bu kaosun meydana gelmesi için özel olarak elinden gelen çabayı sarfettin. Devlet senin yakana yapışmalı. Bu olayların içerisinde ölen bu kadar insan var bunun vebali senin sırtında değil mi? Bu kadar tahrik yapmasaydın bu kadar insanı ortaya dökmeseydin bu canlar gidecek miydi? Bu millet seni affedecek mi? Türkiye'de hukuk senin peşine düşmeli tabiri caizse darbe girişimine bu tahriklerine bir ceza vermeli. Ben bunun senin yanına kalmamalı diye düşünüyorum. O çocukları sokağa dökmeye hakkın yok. Üç kuruş İş Bankası'ndan para alacağım diye kalkıp oradan aldığım paralarla bunu yapmaya hakkın yok.Mehmet Ali Alabora Türkiye'deki Gezi Parkı olaylarının bir numaralı aktörüdür.Olayları kışkırtmıştır, tahrik etmiştir bizzat atmış olduğu mailden de bu iş Gezi Parkı işi değil diyerek işin arkasında başka şeyler olduğunu ortaya koymuştur."

<< Önceki Haber Melih Gökçek'ten bomba iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER