Meclis'te yumruklu kavga, vekiller birbirine girdi

Meclis'te Plan Bütçe Komisyonu'nda AK Parti ve CHP'li vekiller arasında yumruklu kavga çıktı. AKP'li Feramuz Üstün, CHP'li Özgür Özel'e yumruk attı.

Meclis'te yumruklu kavga, vekiller birbirine girdi

Komisyonda CHP'li Özgür Özel, Soma'da işçilere 2000 TL ücret verileceğine dair Başbakan'ın söz verdiğini iddia etti. AK Partili vekiller Başbakan'ın böyle bir söz vermediğini söyledi. Bu nedenle çıkan kavgada tansiyon yükseldi. AK Partili ve CHP'li vekiller arasında yumruklaşma oldu. ÜSTÜN ÖZEL'E YUMRUK ATTI
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda "Torba Yasa Tasarısı"nın görüşmelerinde, CHP'li Özel, Soma'lı madenciler ile ilgili konuştuğu sırada AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ile arasında tartışma yaşandı.    Bu sırada komisyon sözcüsü AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, birleşime yarım saat ara verdi. Verilen arada da Özel ile Denizli'nin tartışması devam etti. Bu sırada Özel, Denizli'ye "yalancı" diye bağırdı.   AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de tartışmaya katıldı. AK Parti sıralarından CHP sıralarına gelen Üstün, Özel'in boğazına sarıldı ve yumruk attı.
Özel ve Üstün arasında bir süre arbede yaşandı. Araya diğer milletvekilleri girerek Özel ve Üstün'ü ayırdı.

<< Önceki Haber Meclis'te yumruklu kavga, vekiller birbirine girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER