MHP'li Vural, CHP'li vekili 20 dakika kapıda bekletti!

MHP'li Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısını uzatınca, CHP'li Mevlüt Dudu, yaklaşık 20 dakika kapı önünde bekledi. Ortaya ise bu ilginç diyaloglar çıktı.

MHP'li Vural, CHP'li vekili 20 dakika kapıda bekletti!

TBMM'de düzenlenen basın toplantıları, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu arasında ilginç bir diyaloğa neden oldu. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, vekillere basın toplantıları için ayrılan yarım saatlik süreyi aşınca, toplantı yapacak bir sonraki isim olan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu yaklaşık 20 dakika kapıda bekledi.  Vural'ın salondan çıkmasının ardından, kapıda bekleyen Dudu, "Sayın Vural, Bakanlıktaki toplantıyı bıraktım ama uzun açıklamalarınızı grupta yaparsanız zamanlama açısından daha iyi olur." dedi. 

Vural ise "Grupta yapmam gerekirse grupta yaparım, burada yapmam gerekirse burada yaparım." cevabın verdi.  Dudu'nun, "O zaman 1 saat zaman alabilirsiniz." ifadesi üzerine Vural ise "Nerede ne yapacağını iyi bilenlerdenim." dedi.

Dudu da, "Ama buradaki zamanlamaya saygılı olmak lazım. Tabii ki siz bilirsiniz nerede yapacağınızı… Size ayrılan zaman içinde yapmanız gerekir." karşılığını verdi. 

Bu sözler üzerine Vural, "Doğru" diyerek basın koridorundan ayrıldı.  Vural'ın bu konuşmanın ardından saatine bakması da gözlerden kaçmadı.

CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Vural, CHP'li vekili 20 dakika kapıda bekletti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER