Kılıçdaroğlu: AK Parti kendi geleceğini düşünüyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AK Parti hükümetini yolsuzluk iddiaları üzerinden eleştirdi.

Kılıçdaroğlu: AK Parti kendi geleceğini düşünüyor

  • CHP lideri bir kez daha yolsuzluk iddiaları üzerinden iktidara yüklendi. "17 Aralık'tan beri hukuk devleti ilkeleri çiğneniyor" dedi. 
  • Partisinin yerel seçim stratejisi toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin öncelikle kendi geleceğini düşündüğünü söyledi. 

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu, CHP'nin gündeminden düşmüyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Hükümet'e yönelik eleştirilerini sürdürdü. 

"17 Aralık 2013 geldi. Pandora'nın kutusu açıldı. 17 Aralık'tan beri ortaya saçılan suçlarını gizlemeye, yolsuzluklarını görülmez kılmaya çalışan bir iktidarla karşı karşıyayız. 17 Aralık'tan beri her gün, her saat hukuk devleti ilkeleri çiğneniyor." diyen Kemal Kılıçdaroğlu,  AK Parti iktidarlarının son 11 yılını değerlendirip, Türkiye'nin giderek kutuplaştırıldığını şu sözlerle savundu: 

"Son 11 yıldır Türkiye'nin büyük bir kutuplaşmanın içine hapsetmeye çalışan zihniyet, artık Türkiye'yi yönetemez halde... Attıkları her adımda, yaptıkları her kampanyada öncelikle Türkiye'nin değil, partilerinin geleceğini düşündüler..."

CHP liderinin konuştuğu, yerel seçim kampanyasının tanıtım toplantısında, partinin seçim sloganı "Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde" olarak belirlendi. 

CHP Belediye Başkan adayları için bir taahhütname de hazırladı. İlk imzayı Kılıçdaroğlu'nun attığı taahhütname ile belediye başkan adaylarından mal varlıklarını açıklama, kamu yararı dışında imar değişikliğine izin vermeme, şeffaf belediyecilik yapma, kapsayıcı yönetim sergileme gibi sözler alınıyor. 

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu: AK Parti kendi geleceğini düşünüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER