Erdoğan'ın görüşeceği 11 isim belli oldu

Başbakan Erdoğan, bugün Gezi Parkı eylemleriyle ilgili, bir heyetle görüşecek.

Erdoğan'ın görüşeceği 11 isim belli oldu

  • Başbakan'la görüşecek 11 kişilik heyet belli oldu. 
  •  Toplantıya üç bakan da katılacak.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16.00'da  parti genel merkezinde kabul edeceği heyettten, Gezi Parkı olaylarına ilişkin ilk ağızdan bilgi alacak. Başbakan'la görüşecek 11 kişilik heyet belli oldu. 
Heyette yer alan kişilerin, toplumun geniş yelpazesini temsil etmesine öncelik verilirken, grupta öğrenci, akademisyen ve sanatçı gibi farklı meslek mensupları bulunuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün Gezi Parkı eylemcileri arasından kabul edeceği isimler belli oldu. Başbakanlıktan verilen bilgiye göre Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmeye şu isimler katılacak: "Ahmet Mümtaz Taylan, Betül Tanbay, Hale Çıracı, Kutluğ Ataman, Nil Eyüboğlu, Rumeysa Kiger, Selva Gürdoğan, Zehra Öney, Zülfikar Kürüm, İpek Akpınar, Bülent Peker."


Görüşmede, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik yer alacak.

Erdoğan, Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'ı da kabul edecek

Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde ise Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz'ı kabul edecek. Erdoğan'ın, bu sanatçılarla yapacağı görüşmenin de Taksim Gezi Parkı'daki olaylarla ilgili olduğu öğrenildi.

Perşembe günü Hülya Avşar ile görüşecek

Perşembe günü de kapatılan belde belediyelerinin AK Partili belediye başkanları ile bir araya gelecek Erdoğan, daha sonra Hülya Avşar ile görüşecek.
Erdoğan, cuma günü de AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Olağan Toplantısı'na başkanlık edecek.


<< Önceki Haber Erdoğan'ın görüşeceği 11 isim belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER