Erdoğan'dan Hocaefendi'ye aile hayatı üzerinden hakaret!

Başbakan Erdoğan, aile hayatı üzerinden Fethullah Gülen Hocaefendi'ye hakaret etti..

Fethullah Gülen Hocaefendi neden evlenmedi?

Anadolu insanı hiçbir zaman duymadığı hakaretleri parti mitinglerinde Başbakan'ın ağzından duyuyor. Erdoğan aile hayatı üzerinden kişilere yönelik hakaretlerine devam etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Aile nedir bilmez" diyen Erdoğan, aynı hakaretleri bu kez Fethullah Gülen Hocaefendi için yaptı.

Başbakan Erdoğan'ın aile hayatı üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik hakaretleri, toplumun büyük tepkisini çekmişti.

"MHP'nin başındaki beyefendi aile nedir bilmez onun böyle bir derdi yok. Çoluk nedir, çocuk nedir bilmez." diyen ve Bahçeli'nin hiç evlenmemiş olmasına gönderme yaparak hakaret eden Erdoğan, aile hayatı üzerinden bu kez Fethullah Gülen Hocaefendi'yi hedef aldı. 28 Şubat'a atıfta bulunan Erdoğan, ömrünü dünya çocuklarının eğitimine adamış Hocaefendi'ye "Onda evlat yok onun böyle bir derdi de yok" şeklinde hakaret etti.

Başbakan, ilginç bir de boykot çağrısı yaptı. Her gün sayısız haberi yalanlanan havuz medyasının yayınlarını görmezden gelen Başbakan, "Bunların yayın organlarına da tavır koyun bunlarda yalan dolan var boykot ederek ders vereceksiniz." diyerek vatandaşlardan şu ana kadar tek bir haberi yalanlanmamış olan, hizmet camiasına yakın yayın organlarını boykot etmelerini istedi.

İnsanların en kutsallarına çekinmeden hakaret eden Başbakan'ın mitinglerde sarf ettiği sözleri bütün Türkiye hayret ederek izliyor.
<< Önceki Haber Erdoğan'dan Hocaefendi'ye aile hayatı üzerinden hakaret! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER