Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu sorusuna böyle cevap verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Avusturya seyahatinden önce Esenboğa Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplıyor.

Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu sorusuna böyle cevap verdi

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Muhalefetin çatı aday ismi İhsanoğlu sizin için sürpriz oldu mu? Ailenizin Köşk adaylığına sıcak bakmadığı doğru mu?

Milletvekillerimizle partimizin kurucularıyla istişareyi yapmış durumdayız.

Bütün bunların sonucunda talep nedir görmüş durumdayız. Sayın TBMM başkanıyla da, her ne kadar bulunduğu konum tarafsız olmasını gerektirmesine rağmen partimizin bir üyesi olması nedeniyle görüşünü almayı doğru buldum ve görüşlerini aldım.

Öyle zannediyorum ki ay sonu itibarıyla bizler de nihai kararımızı milletimizle paylaşırız. Bu konuda en güzel açıklamayı 10 Ağustos’ta milletim yapacaktır. Milletim nihai kararı verecektir. Benim öyledir böyledir dememe gerek yok sayın Kılıçdaroğlu sayın Bahçeli zaten söylüyor onlar temeli olmayan bir çatı kurmuşlar hayırlı olsun.

CHP’DEKİ İHSANOĞLU İTİRAZLARI HAKKINDA NE DİYORSUNUZ


Ben CHP’nin temsilcisidir eğilim beni ilgilendirmiyor onların iç sorunudur. AK Parti ilkelerin partisidir. Biz bin düşünür bir konuşuruz. CHP'nin içinde MHP’nin içinde şunlar olmuş bizi ilgilendirmez. Biz sadece kendi işimize bakarız. Biz seçilecek cumhurbaşkanının neler yapmasın gerektiğini bilen bir partiyiz. AK Parti siyaseti bilen siyaseti dünyada çok farklı bir konuma taşımış bir partidir. Merkez siyaseti bu ülkede başlatmış bir siyasi partidir. Üzerine tezlerin makalelerin yazıldığı bir partidir.

<< Önceki Haber Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu sorusuna böyle cevap verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER