Ekmeleddin İhsanoğlu neden miting yapmadığını açıkladı

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, bir gazetecinin neden miting yapmadığı sorusunu cevapladı.

Ekmeleddin İhsanoğlu neden miting yapmadığını açıkladı

Muhalefetin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Gaziantep'te sivil toplum kuruluşları ile görüşerek temaslarda bulundu. Bir otelde basın toplantısı yapan İhsanoğlu, bir gazetecinin neden miting yapmadığı sorusunu cevapladı. Bayramdan sonra miting yapacaklarını söyleyen İhsanoğlu, "Mübarek Ramazan ayındayız. Miting yapsak.. bunu yapma imkanımız var, ama insanlara neden zulmedelim? Bayramdan sonra miting yapacağız. Ama otobüsler göndererek, parti teşkilatlarını göndererek, insanları doldurarak otobüslere, zarflara biraz para vererek, gelin sizi şuraya toplayalım diyerek böyle miting olur mu? Artık modern iletişim çağı var. Artık televizyon girmedik köy kalmadı." diye konuştu.

İlk defa cumhurbaşkanını vatandaşların oylarıyla seçeceğini anlatan İhsanoğlu, "Bu da 1 aya sığdırılıyor. Eşit olmayan, orantısız bir rekabet içerisinde oluyor. Bunları da herkesin dikkatine sunmak istiyorum." açıklamasında bulundu.

Kendisini 6 partinin desteklediğini aktaran Ekmeleddin İhsanoğlu, "CHP, MHP, DSP, DP, BTP, LDP desteğini açıklamıştı. Şimdi 7 oldu. Biz buraya girerken Büyük Birlik Partisi'nin genel başkanı sayın Mustafa Destici de desteğini ilan etti. 8. partiyi de inşallah göreceksiniz." şeklinde konuştu.  

(CİHAN)
<< Önceki Haber Ekmeleddin İhsanoğlu neden miting yapmadığını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER