Destici'den Başbakan'a sert tepki

BBP Genel Başkanı Destici, Başbakan Erdoğan’ın sürekli Hocaefendi ve Camia’yı hedef almasına sert tepki gösterdi.

Destici'den Başbakan'a sert tepki

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Erdoğan’ın miting meydanlarında sürekli Fethullah Gülen Hocaefendi ve Camia’yı hedef almasına tepki gösterdi.

Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki mitingde halka seslenen Destici, Başbakan’ın, Hocaefendi’ye söylediklerinin hiçbirini özerklik ilan edeceğini açıklayan terör örgütü PKK’ya söyleyemediğine dikkat çekti.

Mustafa Destici, şunları kaydetti: 

 “Sayın Başbakan bulmuş Muhterem Hocaefendi’yi, yüklen babam yüklen, saldır babam saldır. Yeter! Anladık. Bir kere söyledin anladık, iki kere söyledin anladık, üç kere, dört kere 5 kere söyledin, anladık artık. Bunları geç artık. Türkiye’nin iç ve dış meselelerine geç, politikaya geç. Hocaefendi’ye söylediği sözün hiçbirisini ‘Yerel seçimlerden sonra özerklik ilan edeceğiz.’ diyen ayrılıkçıların ve bölücülerin elebaşlarına ve eş başkanlarına söyleyemiyor. Biz büyük Türk milleti olarak bunlara verilecek sert bir cevap bekliyoruz. Sen ne özerkliğinden bahsediyorsun? Bu milletin Allah’ı bir, bayrağı bir, ezanı bir, Kur’an’ı bir, marşı bir. Sen kim oluyorsun? Vatanın bırak bir parçasını, bir çakıl taşını bile vermeyiz. Heveslerini kursaklarınıza tıkarız. Hükümet gaflet içinde olabilir, Meclis’tekiler sesini çıkarmıyor olabilir. Ama BBP ve Alperenler var. Hayallerinizi zindan ederiz, rüyalarınızı kâbusa çeviririz. Yerel seçimlerden sonra milleti bekleyen en büyük tehlike budur.”
<< Önceki Haber Destici'den Başbakan'a sert tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER