CHP'den 'kuş beyinliler' sözüne sert cevap

CHP'li Haluk Koç: 'Sırrı Süreyya ortadan mal toplamaya çalışan bir fırsatçı.'

CHP'den 'kuş beyinliler' sözüne sert cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in CHP'yle ilgili, "Bunlar bu kadar kuş beyinlidir" sözlerine, "Ortadan mal toplamaya çalışan, fırsattan istifade etmeye çalışan siyasetçilerin bu gibi söylemleri tek kendilerini bağlar. Cevap verme durumunda değilim" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Kurban Bayramı'nın 3’üncü gününde memleketi Samsun’da CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililerle bayramlaşan Koç, daha sonra basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin ülke gündemine ilişkin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in CHP'yle ilgili, "Bunlar bu kadar kuş beyinlidir" sözlerini hatırlatması üzerine Koç şöyle konuştu:

"Sırrı Süreyya Önder şu anda bir milletvekilidir. İfadeleri kendilerini bağlar. Ona o düzeyde cevap verme durumunda değilim. Sorumlulukları içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul’da da, Ankara’da da büyükşehir bazında en iddialı adaylarla seçime girecek. Yani ortadan mal toplamaya çalışan, fırsattan istifade etmeye çalışan siyasetçilerin bu gibi söylemleri tek kendilerini bağlar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin muhatabı değildir. Yorumları kendisine aittir kendisini bağlar. Cevap verme durumunda değilim" dedi. 
<< Önceki Haber CHP'den 'kuş beyinliler' sözüne sert cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER