CHP'de ajan iddiasıyla ilgili önemli gelişme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu hakkında "Ajan" iddiasında bulunan CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'a uyarı cezası verildi

CHP'de ajan iddiasıyla ilgili önemli gelişme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu hakkında "Ajan" iddiasında bulunan CHP'li Dilek Akagün Yılmaz'a uyarı cezası verildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu hakkındaki CHP kapalı grup toplantısında "Gizli CIA Ajanı" iddiaları sebebiyle parti Disiplin Kurulu'na gönderilen CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın cezası belli oldu. Yılmaz'a uyarı cezası verildi.
CHP Disiplin Kurulu'nda savunma yapan Akagün Yılmaz savunmasında şunları söylemişti:  "Uyarı cezasını kabul etmiyorum. Ben iftira atmadım. Kamuoyunda çıkmış, alenileşmiş, hiçbir tekzip olmamış, dava açılmamış bir konuyu sormamdan daha doğal ne olabilir? Uyarı almam için disipline gönderildim. Böyle bir cezayı kabul etmem söz konusu olamaz. Ben partiye yıllarımı verdim. İtibarsızlaştırmayı kabul edemiyorum. Ben insanlara çamur atmam. Bu konudaki iddiaları sormak sadece benim değil, herkesin görevi. Bunu oylayacaksınız." 
SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber CHP'de ajan iddiasıyla ilgili önemli gelişme! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER