CHP 'evet' dedi Aygün 'hayır'!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Irak tezkeresine “evet” oyu vereceklerini açıklarken, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise‘hayır’ dedi.

CHP 'evet' dedi Aygün 'hayır'!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Irak tezkeresine “evet” oyu vereceklerini açıklarken, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise “TBMM’de olsaydım tezkereye ‘hayır’ oyu verirdim” açıklamasında bulundu.


CHP "EVET" DEDİ

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi, TBMM Genel Kurulu’na bugün gelecek olan Irak Tezkeresi’nin sorulması üzerine, “CHP, olarak tezkereye “evet” oyu vereceğiz. Bu tezkere metni Kuzey Irak’tan Türkiye’ye yönelik olarak PKK tarafından yapılacak, yapılması muhtemel saldırılar nedeniyle gerektiğinde Kuzey Irak’a Türkiye’nin silahlı kuvvetler göndermesine yönelik bir gerekçeyle TBMM’den yetki talep ediliyor. Bu çerçevede tezkereye “evet” oyu vermeyi uygun görüyoruz” dedi.


AYGÜN "HAYIR" DEDİ

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'İstanbul’dayım, dünyanın en genç tutuklu gazetecisi Sami Menteş ve arkadaşlarının davasını izliyorum. TBMM'de olsaydım ikiyüzlü AKP’nin savaş tezkeresine ‘hayır’ oyu verirdim” dedi.

<< Önceki Haber CHP 'evet' dedi Aygün 'hayır'! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER