Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, sanatçı Müslüm Gürses ve emekli Orgeneral Ergin Saygun'u tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret!

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, Enver Ören, Müslüm Gürses ve Ergin Saygun'un tedavilerinin sürdüğünü belirtti.  

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 12.00’de Üsküdar’da bulunan evinden çıkarak Memorial Hastanesi’ne geldi. Başbakan Erdoğan, burada tedavileri sürmekte olan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören ve sanatçı Müslüm Gürses’i ayrı ayrı ziyaret etti. Erdoğan’ı hastane girişinde Enver Ören’in oğlu, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Mücahid Ören karşıladı.
  Başbakan Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Enver Ören Bey ve Müslüm Bey'in tedavileri sürüyor. Doktorlarımız en üst düzeyde gerekeni yapıyor. Tıbbi noktada konuşmak bize düşmez. Bize düşen onlara dua etmek. Allah şifalar versin. Doktorlarımız tüm personel ve ekipmanları ile birlikte ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Erdoğan daha sonra da ameliyat olan emekli Orgeneral Ergin Saygun'u, ziyaret etmek üzere  Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne gitti.

Başbakan Erdoğan, ''Balyoz Planı'' davasında 18 yıl hapis cezasına  çarptırılan, ancak sağlık sorunları sebebiyle tahliyesine karar verilen ve önceki  gün de kalp ameliyatı geçiren emekli Orgeneral Ergin Saygun'la yaklaşık 15 dakika görüştü.

Ziyaretin sonunda Başbakan Erdoğan, Saygun'un  doktorlarından sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. Ziyarette, Saygun'un kızı Ece Saygun da bulundu.

Mehmet Akif Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Başbakan Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili bilgi veren Ece Saygun, "Başbakan dünde telefonla arayarak durumuyla ilgili bilgi almıştı. Babam çok şaşırdı. Böyle bir toparlanmaya çalıştı. Ben daha çok şoke oldum. Bugün hiç görememiştim. Babamı iyi görmemle birlikte Başbakanı unutup koşup babamın elini öpmeye çalıştım. İlk anda babam şöyle bir kıpırdanıp toparlanma ihtiyacı hissetti. Sonra da konuşmaya çalıştı. 'Zahmet ettiniz' dedi. 'Arayan herkese teşekkür ediyorum' dedi." ifadelerini kullandı.































AJANSLAR

<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER