Bahçeli muhatap almadı!

Devlet Bahçeli'den yolsuzluk ve HSYK'ya dair açıklamalar geldi. Soru üzerine verdiği cevap dikkat çekiciydi.

Bahçeli muhatap almadı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HSYK düzenlemesine destek vermeyeceklerini açıkladı. Bahçeli, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerinden hükümete yüklendi, Feyzioğlu'yla ilgili soruya ise "Muhatap almak istemiyorum." dedi.

Başkentin bir numaralı gündem maddesi HSYK düzenlemesi. Meclis komisyonunda kavgaya sebep olan düzenlemeye bir tepki de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli düzenlemeye karşı çıktı. 

Bahçeli, "HSYK ile ilgili yeni bir yasa teklifi sunulması, 2010 yılında HSYK üzerinden çok ısrarlı, kararlı bir tavır sergileyen ve bunu bir referandumla halka zorla kabul ettirmiş olan iktidarla çelişkili bir haldir. Milliyetçi Hareket Partisi, son değişiklikler üzerinde olumlu düşünmemektedir." dedi.

MHP Genel Başkanı, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika törenine katıldı. Bahçeli'nin gündeminde yolsuzluk ve rüşvet soruşturması vardı. 

"Türkiye iktidarın suç ve suçlunun yanında yer alan ahlaksız tercihinden dolayı dört bir yandan su almakta dibe doğru gitmekte." diyen MHP Lideri, "Başbakan iddiaların ciddiyetini anlamadan komplo mucitliği yapmakta iç ve dış düşman korkuları ile akılları çelmeye gayret etmektedir. Ayakkabı kutularına konan milyon dolarları komplo ile örtme planları tutmayacaktır. İstanbul, Ankara ve Mersin'e kadar virüs gibi yayılan rüşvet hastalığını dost darbesi lafları 'Paralel Devlet' tespitleri aklayamayacak." diye konuştu. 

Bahçeli, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na ile ilgili soruya ise "Muhatap almak istemiyorum." dedi...
<< Önceki Haber Bahçeli muhatap almadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER