AK Partili vekilden maaş sitemi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, köylülerin milletvekili maaşlarına yapılan zammı eleştirmesine, Bu milletvekili maaşının Rabb'im canını alsın diye sitem etti.

AK Partili vekilden maaş sitemi

Karal, memleketinde köy gezileri kapsamında İyidere ilçesinin bazı köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşların taleplerini dinleyen Karal, nisan sonuna kadar ildeki tüm köyleri ziyaret etmeyi hedefliyor. Karal, ilçeye bağlı Çiftlik köyüne yaptığı ziyarette de vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözüm yolları aradı. Köy kahvehanesinde köylüleri dinleyen Karal, bir kişinin milletvekili maaş zammını eleştirmesine sinirlenerek, "Aldığımız paranın büyük bir kısmını Rize'den gelen hemşehrilerimiz için kullanıyoruz. 

Bu tepkiler karşısında insan 'İllallah' diyor. Ben zaten maaşımı çekemiyorum. Kartım danışmanım da. O maaş Ankara'ya Rize'den gelen hastaların yemesine, içmesine ve konaklamasına gidiyor. Bu tip şeyler canımızı sıkıyor. Ankara'da verdiğimiz mücadele maalesef görmezlikten geliniyor. Bu ay içerisinde en az 25 hasta ile ilgilendik. Bundan kesinlikle rahatsız değilim. Bu benim görevim. Bundan şeref duyuyorum. Bunu Rabb'imin rızası için yapıyorum. Hemşehrilerimiz bizi Ankara'da arıyor. 'İhtiyacım var, maddi durumum yok' diyor. Bu hemşehrilerimiz ile ilgilenmek zorundayız. Bu milletvekili maaşının Rabb'im canını alsın, her yerde karşıma çıkıyor." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber AK Partili vekilden maaş sitemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER