PKK'lılarca kaçırılan polislerin ailelerinden mesaj

Temmuz ayında polis memurları Vedat Kaya ve Sedat Yabalak, ağustos ayında ise er Sedat Sorgun ve Astsubay Semih Özbey PKK'lı teröristlerce kaçırıldı. O günden beri büyük üzüntü içinde evlatlarına kavuşmak isteyen aileler, sivil toplum kuruluşlarının kapısını çalarak, yardım istedi. Aileler, İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

PKK'lılarca kaçırılan polislerin ailelerinden mesaj

Polis memuru Sedat Yabalak'ın eşi Burcu Yabalak, kocasının, çocukları ve kendisinin gözleri önünde alınıp götürüldüğünü hatırlattı. Yabalak, gözyaşları içinde yaşadıklarını şöyle dile getirdi: "Yarın bayram. Bizim evde bayram yok. Yalvarıyorum, ne olursunuz beni duyun. Eşimi geri istiyorum. Bizim hiçbir suçumuz yok.”

“İKİ BAYRAMI BİR ARADA YAŞATIN”

Astsubay Semih Özbey'in babası Gürsel Özbey de şunları kaydetti: "Bugüne kadar bir karıncayı dahi incitmiş insan değilim. Oğlum 22 yaşında 3 ay önce göreve başlamıştı. Alıkoyanlara şunu söylüyorum; ne dağdakinin ne şehirdekinin hiç kimsenin ölümünden kimse bir menfaat sağlayamaz. Allah rızası için çocuklarımızı serbest bırakın."

SİZİN DE ANALARINIZ VAR

Er Sedat Sorgun'un yengesi Elvan Çoban ise şöyle konuştu: “41 gündür ne uyku uyuduk ne de hiçbir şeyin tadını alabildik. Ne olur buna bir son verin, evlatlarımızı bize geri gönderin.”
<< Önceki Haber PKK'lılarca kaçırılan polislerin ailelerinden mesaj Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER