Perinçek: AKP'ye Cemaat operasyonu artık ertelenemez

Vatan Partisi Genel Başkanı Ergenekon sanığı Doğu Perinçek, Ankara’da Merkez Karar Kurulu toplantısında, Hizmet Hareketi'ne yönelik cadı avıyla ilgili konuştu. Perinçek, AKP'ye operasyon yapılması gerektiğini söyledi.

Perinçek: Erdoğan'ı da tercih etseler Perinçek'i tercih etmiş olurlar

15 Temmuz sonrası hızlanan Hizmet Hareketi'ne yönelik cadı avını yetersiz gören Perinçek "Öncelikle Hükümet Partisi içindeki örgütlenmesinin üzerine gidilmezse, bu terör örgütüne kendisini toparlama ve Türkiye’nin içine girdiği koşulardan yararlanma fırsatı verilmiş olacaktır." iddiasını dile getirdi. 

100 binden fazla ihraç on binlerce tutuklama işkence ve sivile ölüme mahkum etme çabasına rağmen Cemaat'in AKP içinden hala korunduğu tezini savunan Perinçek şöyle dedi:

"Bugün geldiğimiz aşamada, F...’ye karşı mücadelenin başarısı için, siyasal etkisine son verilmesi şarttır. Çünkü F...’nün AKP içindeki yuvalanması, siyasal tutarsızlıkların ve yetersizliklerin kaynağıdır."

"ARTIK YAKICI BİR GÖREVDİR"

"Bu koşullarda F...’nün siyasal ayağının üzerine gidilmesi, artık ertelenemez. AKP içindeki F..., Türkiye’nin ve AKP’nin birliği içindeki bir kuvvet değil, hem Türkiye’yi hem de AKP’yi bölen bir yuvalanmadır. Bu yuvalanmaya yeniden toparlanma fırsatı vermek, içine girdiğimiz koşullarda ciddî sonuçlara yol açacak bir gaflettir. F...’nün siyasal ayağı temizlenmelidir."


<< Önceki Haber Perinçek: AKP'ye Cemaat operasyonu artık ertelenemez Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER