Performasının sebebi belli oldu

Galatasaray’ın Başakşehir ile 3-3 berabere kaldığı maçta gösterdiği performansla dikkatleri çeken Emre Çolak’ın özel kondisyoner tuttuğu öğrenildi.

Performasının sebebi belli oldu

Galatasaray’ın Başakşehir ile 3-3 berabere kaldığı maçta Emre Çolak’ın gösterdiği performans dikkatlerden kaçmadı. Uzun süredir forma giymemesine rağmen genç oyuncu yaptığı extra idmanlarla formayı yeniden kaptı.

Sezon başında Hamza Hamzaoğlu ve daha sonra takımın başına gelen Mustafa Denizli Emre Çolak’ı adeta unutmuştu. Galatasaray alt yapısından yetişen ve bugüne kadar başka takımda forma giymeyen genç oyuncu bu durumu sıkıntı etmedi ve çalışmalarına devam etti.

Özel kondisyoner ile çalışıyor

Galatasaray ile kalan haftalarda başarılı bir performans sergileyerek EURO 2016 kadrosuna girmek isteyen Emre kendine özel kondisyoner tuttu. 2 aydır moralini bozmadan extra çalışmalar yapan genç oyuncunun performansı giderek artınca Galatasaray formasını da tekrar kaptı.

Emre Çolak Galatasaray’ın Başakşehir ile 3-3 berabere kaldığı maça 11’de başladı ve 83. dakikada yerini Tarık Çamdal’a bıraktı. Sahanın en iyilerinden biri olan Emre’nin oyundan çıkarılması bir çok kişi tarafından yanlış karar olarak yorumlandı.

Bu arada 2004 yılında Galatasaray alt yapısına giren ve sarı-kırmızılı formayla 12 yılı geride bırakan Emre Çolak’ın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Performasının sebebi belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER