Pereira'nın yeri iki ünlü aday

Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira'nın durumu netleşti. Yardımcılarıyla birlikte gönderilecek olan Portekizli teknik adamın yaklaşık 4.5 milyon Euro tazminat alması bekleniyor. Yerine ise dünyaca ünlü iki isim Hiddink ve Pellegrini gündemde.

Pereira'nın yeri iki ünlü aday

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de yapılan flaş transferlere rağmen geçen sezon şampiyonluğu ezeli rakipleri Beşiktaş’a, kupayı da Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de, teknik direktör Vitor Pereira istenmeyen adam ilan edildi...Bu sezona da Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Monaco’ya elenerek büyük hayal kırıklığıyla başlayan sarı lacivertliler de bu yenilgi bardağı taşıran son damla oldu ve yönetim Portekizli hocanın biletini kesti ama iş henüz resmiyet kazanmadı.

TAZMİNAT KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ
Fransa’dan elenilmiş şekilde gelindikten sonra Pereira ile görüşmeler yapan ve sözleşme fesih konusunda uzlaşma arayan Fenerbahçe, bu temaslardan şu ana kadar istediği sonucu alma aşamasına geldi.Bu da Pereira’nın görevine son verilmesi anlamına geliyor.Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın ise sarı lacivertli yönetimle yaptığı görüşmede, hak ettiği tazminatı talep ettiği bu rakamın da 4.5 milyon Euro civarı olduğu ortaya çıktı.

HAFTA BAŞI KESİNLEŞECEK

FENERBAHÇE cephesi ise yardımcılarıyla birlikte ipleri koparacakları Pereira’nın tazminatını ne şekilde ödeyeceği pazarlıkları yapılıyor.
Hafta başına kadar Portekizli teknik adamın sarı lacivertli takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Fenerbahçe yönetiminin böylece ligin ilk haftasında oynanacak zorlu Medipol Başakehir maçına yeni teknik direktör ve ekibi ile çıkarak kısa sürede istikrarı yakalamak istediği belirtiliyor.

İDMANI ANTRENÖR FATİH YILDIZ YÖNETTİ

FENERBAHÇE’NİN dün akşam yaptığı idmanın bir kısmı salonda bir kısmı ise sahada gerçekleşti. 
Vitor Pereira ve Portekizli ekibi antrenmanda hazır bulunsa da takımı Vitor Pereira’nın Türk yardımcısı Fatih Yıldız çalıştırdı. 
Sarı lacivertli kulübün alt yapı koordinatörü eski futbolcu Müjdat Yetkiner de idmanı takip edenler arasındaydı. 
Futbolcuların ise yaşanan gelişmeler nedeniyle kafalarının karışık olduğu ve çalışmalara konsantre olamadıkları iddia ediliyor.

İLK ADAY HIDDINK İKİNCİ PELLEGRINI

F.BAHÇE yönetimi bir yandan Pereira ile yolları ayırmanın hesaplarını yaparken diğer yandan da yeni hoca arayışlarını sürdürüyor.

Yönetim dünyaca ünlü bir hoca getirerek istikrarlı bir sportif başarı yakalamanın planlarını yapıyor. Yönetimin listesinin başındaki isim ise Guus Hiddink. Tecrübeli hoca ile anlaşma sağlanamazsa Manuel Pellegrini ile görüşülecek.
<< Önceki Haber Pereira'nın yeri iki ünlü aday Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER